بک لینک

کد قالب وبلاگ آشپزی ۱

کد قالب وبلاگ آشپزی ۱

قالب آشپزی, قالب وبلاگ اشپزی

قالب وبلاگ آشپزی شماره ۱ یک قالب دو ستونه برای وبلاگ های بلاگفا، بلاگ اسکای، میهن بلاگ و پارسی بلاگ هست و می توانید برای وبلاگ آشپزی از آن استفاده کنید. در ادامه کد قالب را دانلود و دموی قالب را ببینید

کد قالب وبلاگ آشپزی ۱

نکات مهم و دانستنی های آشپزی

  • شستن قارچ قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .
  • برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
  • تیره نشدن زرده تخم مرغ برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .
  • پوست کندن تخم مرغ آب پز گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید .
  • پف کردن املت اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.
  • پف کردن سفیده تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .
  • برنج سفیدتر هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .
  • پختن پاستا و ماکارونی ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .
  • نگهداری دانه ذرت دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .
  • هندوانه رسیده وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !
  • پوست گرفتن گردو برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

, , , , , , ,

نظرات